Mindfulness Vervolgcyclus

Mindfulness: vervolgcyclus

Onderhoud, inspiratie & verdieping

Heb je de 8-weekse Mindfulness training gevolgd, en ben je op zoek naar ondersteuning, stimulering en verdieping van mindfulness in je dagelijkse leven? Dan ben je welkom bij de vervolgcyclus.

Verdieping Mindfulness

In de training heb je ervaren dat mindfulness niet betekent dat je geen problemen meer hebt, maar dat je anders om gaat met ervaringen in jou en om je heen. Als je vertrouwd raakt met het herkennen van je automatische reacties op prettige en onprettige gedachten, gevoelens en gebeurtenissen, kun je weer contact maken met de heldere ruimte van het gewaarzijn waar binnen ervaringen gebeuren.

Deze vervolgcyclus is gericht op dit herkenningsproces en van daaruit op het inbedden van mindfulness in je dagelijks leven.

Actief aan de slag!

Thema’s die aan de orde komen zijn o.a. tijd en prioriteit, bewust kiezen, innerlijk leiderschap, communicatie en compassie. Tussen de bijeenkomsten ga je hier actief mee verder in jouw dagelijkse praktijk; vanuit een nieuwsgierige, onderzoekende houding. Er is ook ruimte voor eigen thema’s en vragen.

Werkvormen in deze vervolgcyclus zijn oefeningen in meditatie, bewustwording en communicatie, onderzoek en reflectie.Ook als je elders de 8-weekse training hebt gevolgd, ben je van harte welkom.

WAT DEELNEMERS ZEGGEN:
[us_testimonial author=”” company=””] Ik heb weer gevoeld hoe belangrijk het voor mij is om stil te zijn. Je hebt mij weer uitgenodigd om te ervaren.

[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””] De vervolgbijeenkomsten hebben me meer doen stilstaan wat mindfulness voor uitwerking heeft in mijn dagelijks functioneren.

[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””] Door een vervolg aan de oefeningen te geven kan ik het beter integreren in mijn dagelijkse ritme.

[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””] Mindful onderzoeken helpt mij nu bij een keuze maken.

[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””] Eerlijk durven kijken naar mijzelf. Vooral overgave aan wat er zich aandient en meebewegen.

[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””] Ik ben veel dankbaarder en geduldiger en ik voel dat ik keuze heb.

[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””] We kregen voldoende ruimte om eigen inbreng te hebben en tijdens de bijeenkomsten zijn veel verschillende soorten oefeningen aan bod gekomen, van basis tot verdieping. Er was ook voldoende ruimte om vragen te stellen en je ervaringen te delen.

[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””] Het oefenen met een reële situatie vond ik heel fascinerend en spannend, voor herhaling vatbaar!

[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”” company=””] Jouw nieuwsgierigheid naar “het leven” is een inspiratie geweest voor mijzelf.

[/us_testimonial]

Heb je eerst nog vragen: Bel of mail me dan gerust!

Menu