Ans Hoogland, 1-op-1 Coaching in Zutphen

Leef je in je hoofd en loop je vast?
Verlang je naar leven vanuit je hart, naar rust en zelfvertrouwen?

Kies dan voor lichaamsgerichte & mindful coaching!

Je weet het wel, en dan…?

Vaak heb je al ervaren dat je er met denken en praten alleen niet uitkomt. Je ‘weet’ het wel, maar dan…? Laat de wijsheid van je lichaam en je hart je leiden en laat oude (onbewuste) belemmerende patronen los.

Herken je dit?

check Je hebt weinig contact met je gevoel, je hart

check Je voelt je overbelast

check Je vraagt jezelf steeds vaker af “hoe wil ik verder?”

check Je zegt vaak ja, terwijl je eigenlijk nee wil zeggen

check Je leeft vooruit vanuit je hoofd

check Je bent snel uit balans

check Je voelt je onzeker

check Je bent veel bezig met oordelen over jezelf en anderen.

En wil je dit?

check Meer contact met je gevoel en je hart krijgen

check Beter je grenzen voelen en aangeven

check Dieper contact met jezelf en met anderen.

check De balans vinden in je leven

check Vriendelijker zijn voor jezelf en anderen

check Meer rust in je hoofd krijgen

check Echt jezelf durven zijn

check Vertrouwen in jezelf en anderen hebben.

voel je fijn na mindfulness training innerpulse

Dan is lichaamsgerichte & mindful
coaching iets voor jou:

Omdat je meer vanuit je lichaam en je hart wil leven in plaats van vanuit je hoofd.

Omdat je spanning, onzekerheid of stagnatie ervaart en verlangt naar rust, ontspanning, (zelf)vertrouwen, genieten en voldoening.

Omdat je meer jezelf wil (durven) zijn, wil leven vanuit echtheid.

Omdat je stil wil staan bij wat er in jou leeft, waar je heen wil, en waar je jezelf tegen houdt.

Omdat je er met je hoofd alleen niet uitkomt.

Lichaamsgericht: je lichaam liegt niet…

Je lichaam weerspiegelt in houding, spieren, beweging en adem hoe je in het leven staat en hoe je omgaat met wat je tegenkomt: Hoe ga jij om met je impulsen, verlangens en mogelijkheden? Hoe reageer jij op je omgeving? Hoe is het in jou als je even niets doet en ‘alleen maar’ hoeft te ‘zijn’?

Door meer contact met je lichaam te maken, krijg je meer contact met je gevoel, hart, en oorspronkelijke levendigheid. Je lichaam krijgt daarmee een kans van ‘spreken’. Het brengt je in contact met wat je wel en niet wilt, met wat voor jou wezenlijk is.

 

Mindful: bewustzijn brengt helderheid en rust

In de sessies werken we met milde aandacht in de directe ervaring in het nu. Als je bewust wordt en erkent wat er is – van moment tot moment – kun je beperkende overtuigingen en ‘patronen’  herkennen en loslaten. Dat geeft je meer helderheid en rust, en geeft je vertrouwen in je eigen wijsheid en zelfhelend vermogen.

Wie is Ans Hoogland?

ans hooglandAns Hoogland: “Leven is meer dan leven in mijn hoofd en op wilskracht.”

Leven is te mooi om doorheen te racen of aan je voorbij te laten gaan, om je klein te houden of op wilskracht vol te houden.

Toen ik zelf jaren geleden tijdens een burnout kennismaakte met lichaamswerk merkte ik gelijk dat ik hier veel aan zou hebben. Ik ontdekte dat leven meer is dan leven in mijn hoofd en op wilskracht. Dat ik meer mezelf kon zijn, grenzen kon voelen én aangeven, dat ik kon ontspannen in mijn bestaan. Ik noem dat nu thuiskomenin mezelf, in mijn lichaam.

Met gedegen beroepsopleidingen (o.a. coaching & counseling, lichaamsgerichte psychotherapie en de opleiding voor Mindfulness trainer), en mijn levens- en werkervaring inspireer en begeleid ik graag ook jou!

“Zonder dit traject had ik zeker ander werk moeten zoeken. Ik voel me steviger, kan beter overweg met stress en verantwoordelijkheid en ben meer zichtbaar geworden op mijn werk.“

– Jaap –

Hoe werkt 1-op-1 Coaching?

Individuele begeleiding voor coaching en therapie start met een intake. Dit is een kennismakingssessie waarin we stil staan bij jouw ontwikkelingsvraag en wensen, en kijken we of we met elkaar kunnen werken. Vervolgens plannen we de volgende sessie(s). Daarin werk ik in blokken van 5 sessies.

In de sessies werk ik ervaringsgericht, waarbij ik niet alleen je hoofd & denken betrek, maar ook je lichaam & voelen, en de integratie met het ‘doen’ en ‘zijn’ in de praktijk. Ik volg wat er in jou leeft en beweegt.

Je bent van harte welkom!
Ans

Ik kende het lichaamsgerichte werken al, het is voor mij een zeer directe weg naar mijn waarheid. In de sessies met Ans werd dat weer bevestigd.
Ik kreeg echt de gelegenheid en ruimte om uit te zoeken wat mijn mechanismen rond stress en verantwoordelijkheid zijn. Mijn lichaam was mijn wegwijzer, Ans was ondersteunend en gaf me de tijd om zelf dingen te ontdekken.
In mijn werk kreeg ik te maken met meer verantwoordelijkheid en stress, zonder dit traject had ik zeker ander werk moeten zoeken. Ik voel me steviger, kan beter overweg met stress en verantwoordelijkheid en ben meer zichtbaar geworden op mijn werk. Ik voel veel eerder aan dat ik gas terug moet nemen, mijn lichaam weet dat veel eerder dan mijn mentale systeem. Ik neem de signalen van mijn lichaam serieus en reageer daardoor eerder en beter op stress-situaties.
Ik vind Ans een vakvrouw!

Jaap Nieuwmeijer

Over jouw begeleiding: alleen maar lof en waardering. Je hebt bijgedragen aan mijn persoonlijke innerlijke groei. Bij jou kon ik mijzelf zijn tijdens de sessies. Voelde me vrij en uitgedaagd om te zeggen wat me bezig hield en wat pijn deed. Zonder daar een oordeel in of op te leggen. Of dat jij daar een oordeel in of op legde.
Ik ben heel blij, dat ik de sessies gedaan heb. Ik ben veel opener geworden, durf voor mezelf op te komen en als het nodig is hulp te vragen. Ik vind het ook niet zo erg om met negatieve factoren/ omstandigheden om te gaan. Ga er niet meer mee aan de haal. Ik maak sneller contact met mensen.
Alles is anders geworden, ik hoor het ook van mensen om mij heen, die mij duidelijk zeggen dat ik veranderd ben en dat voelt heel goed . Dat voel en beleef ik ook zelf zo.

Rieke Monster

Bewustwording gaat niet alleen om gedachten en emoties, maar ook om je lijf, welke signalen geeft die. Ik kwam erachter dat er een groot verschil was tussen wat ik denk en wat er gebeurt in mijn lijf.
Door het begeleidingstraject ben ik deze signalen gaan opmerken en serieus gaan nemen. Na elke sessie voelde ik mij weer geaard, in mijn lijf. Meer in balans.
Ik neem mezelf nu serieus: ik ben er zelf ook nog en sta niet alleen maar ten dienste van anderen. Ik hoef mijzelf niet steeds te bewijzen en door te rennen.

Marijke

Locatie:

Online

 

Data 1 op 1 sessies
  • Ik plan momenteel geen live sessies
  • Online sessies via Zoom zijn in overleg wel mogelijk.

Elk 1 op 1 coachingstraject start met een intake.

Na deze intake kun je kiezen voor een coachingspakket van 5 of 10 sessies.

Particulieren

5 sessies: €450,- 

inclusief BTW – 1/2 jaar geldig


10 sessies: €810,- 

inclusief BTW – 1 jaar geldig


Intake: €50,- 

inclusief BTW

Let op! Elk 1 op 1 coachingstraject
start met een intake.

ZZP-ers

5 sessies: €450,- 

exclusief  BTW – 1/2 jaar geldig


10 sessies: €810,- 

exclusief  BTW – 1 jaar geldig


Intake: €50,- 

exclusief BTW

Let op! Elk 1 op 1 coachingstraject
start met een intake.

Vergoeding Werkgever

5 sessies: €675,- 

exclusief  BTW – 1/2 jaar geldig


10 sessies: €1215,- 

exclusief  BTW – 1 jaar geldig


Intake: €75,- 

exclusief BTW

Let op! Elk 1 op 1 coachingstraject
start met een intake.

“ Ik ben heel blij, dat ik de sessies gedaan heb. Ik ben veel opener geworden, durf voor mezelf op te komen en als het nodig is hulp te vragen.“

– Rieke Monster –